Kickboksavond vol winnaars

Zondag 7 april 2019 liep niet alleen de temperatuur buiten, maar ook in sporthal de Wetering flink op. We organiseerde daar ons 21ste kickboksgala. Het publiek stond geregeld luidkeels op de banken. Er stonden 27 kickbokswedstrijden op het programma. Met 10 eigen vechters, zes jeugd en vier volwassenen.

In de aanloop vonden we helaas geen tegenstanders voor Mustafa, Iliana, Fatima en Mike. Arayik moest geblesseerd afzeggen. De partij van Dion ging niet door vanwege gewichtsverschil.

JEUGD
Bij de jeugd wisten Kay, Bilal, Elijah en Emirhan hun partij op punten te winnen. De partij van Nikki en debutant Abdelilah eindigde gelijk.


SENIOREN
De vier senioren die moesten aantreden, deden dat allemaal voor de eerste keer. In een bomvolle zaal werd er vanaf de tribunes, door voornamelijk clubgenoten hard aangemoedigd. Jexcel verloor helaas zijn partij. Yousef vocht een onbeslist. De dames Donna en Joëlle wonnen allebei na drie rondes op punten. Wat was het een succesvol, sportief en drukbezocht evenement.

We bedanken alle sponsoren, vrijwilligers, bezoekers, deelnemende sportscholen, fotograaf Randy Ringstars en de WFCA wedstrijdbond.


Sponsoren:
Pooltime – Bowlingcentrum Houten; ultiem avondje uit
New Horizon – Oogstbedrijf van ontmantelen tot hoogwaardige eindproducten
Rumblestore – Voor al uw (kickboks) sportbenodigheden
RedSports – Personal Training
@Control – Professioneel en betrokken administratiekantoor 
Stukadoorsbedrijf J. Agterberg – 06-22277807
Aannemingsbedrijf Nagtegaal B.V. – 030-2626688