jeugdtraining
kickboksen

Nieuws 31-07-2021:
De aankomende 3 weken wijzigen de tijden van de jeugdles, er is dan nog maar 1 keer in de week training. Voor de jeugdleden van 6 tot en met 12 jaar is er les op dinsdag 3, 10 en 17 augustus om 16.00 uur, er is in die weken op donderdag geen les.

De jeugdgroep 13-18 jaar traint op donderdag 5, 12 en 19 augustus om 17.00 uur, in die weken vervalt de dinsdag. Jeugdleden vanaf 15 jaar mogen de komende weken ook meedoen in de seniorentrainingen, klik hier om een les te boeken  

De jeugdlessen worden vanaf dinsdag 24 augustus weer 2 keer in de week hervat. We organiseren in de vakantie leuke activiteiten tijdens de trainingen. Daarnaast mogen broertjes, zusjes, vriendjes of vriendinnetjes meekomen naar de training. Bokshandschoenen hebben wij beschikbaar. Ouders kunnen vanaf een afstandje de training buiten volgen. Bij slecht weer trainen we binnen.

Blijf via de website en onze social media; instagram en facebook op de hoogte. Bijvoorbeeld van eventuele tijdswijzigingen, wat mee te brengen bij speciale activiteiten of uitval bij extreem warm weer.

 

In de kickbokstrainingen voor kinderen, deelname vanaf 6 jaar nemen we de kickbokstechnieken door en wisselen die af met sport- en speloefeningen. 

Dinsdag
16.00 – 16.45 uur Jeugd 6 t/m 12 jaar  
Donderdag
17.00 – 17.45 uur Jeugd 13 t/m 18 jaar 

  • De training is buiten op en rond ons terrein aan Sportpark de Kruisboog in Houten. BIj slecht weer wijken we uit naar binnen. Ouders kunnen vanaf een afstand en op 1,5 meter van elkaar de training volgen.
  • Omdat we buiten trainen, graag thuis al zoveel mogelijk aankleden; bijvoorbeeld je scheenbeschermers dan hoeven je schoenen op locatie niet nog een keer uit. We hebben er een handig filmpje over gemaakt klik hier.
  • Aan- en afmelden voor de training is niet meer nodig. Je kunt gewoon naar de sportschool komen, ook voor een proefles. Meld je dan even bij aankomst bij de trainers. We hebben eventueel bokshandschoenen te leen, sportkleding en sportschoenen aan en neem een bidon water mee.
Ook bij kinderen geldt:
  •  Verkouden, keelpijn, koorts of hoesten? Of iemand in het gezin ziek? Kom dan niet naar de training.

kickboksen voor jeugd, doe mee

Let op; de lessen worden momenteel buiten gegeven ivm het mooie weer en corona.

Tip als we buiten met schoenen aan gaan kickboksen

Iliana laat zien hoe je thuis je scheenkousen kunt aandoen, nu we buiten met schoenen trainen. Je  bokshandschoenen kun je zelf, zie ook in het filmpje, dan aandoen als je bij de sportschool aankomt.