jeugdtraining
kickboksen

De jeugdtrainingen 16 maart gaan ivm de regen niet door.

In de meivakantie gaan de jeugdlessen door, behalve op dinsdag 27 april Koningsdag dan is er geen training voor de jeugd.

De jeugdtrainingen gaan door

In de kickbokstrainingen voor kinderen, deelname vanaf 6 jaar nemen we de kickbokstechnieken door en wisselen die af met sport- en speloefeningen. Vanwege corona moeten we ons wel aan enkele maatregelen houden. Je vindt ze hieronder:

Dinsdag en donderdag
16.00 – 16.45 uur Jeugd 6 tot en met 12 jaar

17.00 – 17.45 uur Jeugd 13 tot 18 jaar 

  • De training is buiten, omdat alle sportlocaties gesloten zijn. We trainen op of rond onze sportschool op de Kruisboog. Bij regen kan het zijn dat de training niet doorgaat, je kunt op de dag zelf op de hoofdpagina van onze website altijd terugvinden of de les doorgaat. Dat vermelden we uiterlijk voor 14.00 uur.
  • De sportschool is dicht, graag thuis al zoveel mogelijk aankleden; bijvoorbeeld je scheenbeschermers dan hoeven je schoenen op locatie niet nog een keer uit. We hebben er een handig filmpje over gemaakt klik hier.
  • Er mag alleen worden deelgenomen na inschrijving via info@sportschool-jellema.nl of 030-6364300 (appen of bellen). 
Kom je wekelijks? Dan kun je ons dat eenmalig doorgeven, kom je vervolgens een keertje niet; dan graag wel even afmelden.

Ook bij kinderen geldt:
  •  Verkouden, keelpijn, koorts of hoesten? Of iemand in het gezin ziek? Kom dan niet naar de training.

kickboksen voor jeugd, doe mee

Let op; de lessen worden momenteel buiten gegeven ivm de coronaregels.

Tip als we buiten met schoenen aan gaan kickboksen

Iliana laat zien hoe je thuis je scheenkousen kunt aandoen, nu we buiten met schoenen trainen. Je  bokshandschoenen kun je zelf, zie ook in het filmpje, dan aandoen als je bij de sportschool aankomt.