inschrijven

Er zijn in deze periode diverse mogelijkheden om te sporten voor senioren. We houden ons streng aan de regels van gemeente en overheid, alleen dan kunnen en mogen we deze manieren van sporten aanbieden.

Bokszaktraining buitenruimte
Semi-zelfstandig, we draaien audio-workouts via de speakers of je kunt je eigen training afwerken. Je kunt onbeperkt tijdsloten inboeken. 

Online training
Doe mee met de groep in de buitenruimte vanuit huis. Via Google Meet kun je vanuit huis meedoen met de training in de buitenruimte. Handig voor, tussen of na het (thuis)werken of als er geen tijdslot meer beschikbaar is. Aanmelden onbeperkt mogelijk. Lees meer.

Outdoor groepsles kickboksen
Toegestaan voor deelnemers tot en met 26 jaar. De training is buiten op ons terrein. De training is overdekt en gaat daarom altijd door. Onbeperkt inschrijven (via onderste kalender)

Regels

 • Trainen kan alleen na correcte inschrijving, zie onderstaande kalender
 • Neem de regels van het RIVM in acht met betrekking tot hygiëne
 • Ben je ziek, verkouden, keelpijn, niet fit? Iemand in je directe omgeving koorts, benauwd of ziek? Blijf thuis en meld je af.
 • De sportschool is dicht, ook WC-bezoek en water vullen niet mogelijk
 • We zijn aanwezig voor vragen e.d.
 • Kom 5 minuten voor je geboekte tijdslot naar de sportschool
 • Kom alleen naar de sportschool
 • Sporten is buiten, trek schoenen en buitenkleding aan
 • De reserveringen gaan ook door bij regen
 • Attributen schoonmaken en terugleggen na gebruik
 • Houd 1,5 meter afstand van de andere sporter(s), behalve in de groepslessen tot en met 26 jaar. De trainer houdt wel afstand.
 • Verlaat na je training direct de trainingslocatie

BEN JE ZIEK, NIET LEKKER OF IEMAND IN JE DIRECTE OMGEVING ZIEK, ZEG DAN KOSTELOOS MAAR ZO TIJDIG MOGELIJK AF VIA; 

info@SPORTSCHOOL-JELLEMA.NL  
OF APP NAAR 030-6364300.

Je kunt ook inschrijven om vanuit huis mee te doen met de groep in de buitenruimte. Speciaal voor leden die liever vanuit huis meedoen of wanneer je weinig tijd hebt, bijvoorbeeld voor, tijdens of na het (thuis)werken door of als er geen tijdslot beschikbaar meer is.

We zetten een beeldverbinding op waarbij je met de ‘groep’ meetraint. Zelf hoef je geen camera aan te zetten, mag natuurlijk wel.  Goed voor de inzet en motivatie. Deelname gratis mogelijk voor alle leden, ook strippenkaart  en jeugd. Onbeperkt in te boeken, aanmelden via whatsapp: 030-6364300 of email: info@sportschool-jellema.nl.

We mogen buiten weer groepslessen kickboksen geven aan senioren tot en met 26 jaar. Schrijf je in via de onderste kalender op deze pagina. We trainen overdekt en op eigen terrein. Bokshandschoenen zijn eventueel te leen voor nieuwe leden. Lessen zijn op maandag en woensdag 18.30 uur basis/instap en 19.30 uur intensief.

Groepsles

Vrijdagochtend, zaterdag en zondag; bij alle tijdsloten. Je kunt kiezen of je deelneemt aan het fitnesscircuit of bij de bokszak blijft

AANMELDEn

Ben je nieuw en wil je graag bij ons sporten, dat kan! Meld je aan via de onderste kalender en vermeld bij opmerkingen proefles.

Submit
Submit

tot op de trAINING

Sportschool Jellema is niet verantwoordelijk voor (in)direct opgelopen schade en/of vermissing van eigendommen