Workouts

Op deze pagina vind je workouts die je in of rond huis kunt doen, samen of alleen. Ze zijn bedacht door onze trainers, vechters of leden. Zo kun je naast de bokszaktrainingen bij de sportschool ook thuis trainingen doen.

gA DIRECT NAAR:

onderstaande video’s zijn opgenomen om thuis of rond huis een complete herkenbare workout mee te doen. Neem om de les te verzwaren wat gewichten in de handen of bijvoorbeeld flesjes water.

Succes!

videoworkout

nieuw! workout kracht januari 2021

video workout 15 minutes 14 mei

video workout 10 mei

live video workout 7 mei

live video workout 29 april

PETER video workout7

kids video workout 6

video workout 5 - live woensdag 22 april

video workout 4

video workout 3 - live woensdag 15 april

video workout 2 - CIRCUIT

video workout 1

Audio workouts

 De trainingen zijn opgenomen met Redouan of Peter en zijn volwaardige bokszaktrainingen die je individueel kunt volgen, nu we geen les mogen geven. 

In onze buitenruimten draaien we workouts over de speakers en train je gezamenlijk. Wekelijks nemen we nieuwe workouts op. We zullen ook hier op de website geregeld een nieuwe toevoegen.

Wil je trainen in de buitenruimten, kijk dan hier of neem contact op klik hier.

audio (Bokszak)workout 3 - 30 min.

De allereerste audio-(bokszak)training van Peter. Heb je geen bokszak, dan kun je de training schaduwboksend meedoen. Neem eventueel gewichten of flesjes water in de handen om de training te verzwaren. Succes!

audio workout 2 - 20 min.

Note: Na meerdere reacties, hebben we ervoor gekozen om deze workout zonder muziek aan te bieden. Je kunt zelf eigen muziek opzetten of de workout zonder muziek volgen.

schema's

Met onderstaande schema’s kun je in korte tijd een volledige workout doen, zowel in huis als buiten. Pas het niveau aan, aan je eigen kracht en conditie.

nieuw! wouter

donna

hakim

Peter

iliana 2

ARAYIK

Joëlle

Peter

Redouan

Iliana

Menzo

donna

Peter - hARDLOPEN