Workouts

Op deze pagina vind je workouts die je in of rond huis kunt doen, samen of alleen. Ze zijn bedacht door onze trainers, vechters of leden. Zo kun je naast de bokszaktrainingen buiten bij de sportschool ook thuis trainingen doen.

gA DIRECT NAAR:

onderstaande video’s zijn opgenomen om thuis of rond huis een complete herkenbare workout mee te doen. Neem om de les te verzwaren wat gewichten in de handen of bijvoorbeeld flesjes water.

Succes!

videoworkout

video workout 15 minutes 14 mei

video workout 10 mei

live video workout 7 mei

live video workout 29 april

PETER video workout7

kids video workout 6

video workout 5 - live woensdag 22 april

video workout 4

video workout 3 - live woensdag 15 april

video workout 2 - CIRCUIT

video workout 1

Audio workouts

 De trainingen zijn opgenomen met Redouan of Peter en brengen je weer even terug op de mat! Doe mee vanuit huis; bijvoorbeeld in de woonkamer, slaapkamer of  in de tuin.

Enkele trainingen zijn speciaal voor de bokszak, heb je die niet dan kun je de training schaduwboksend meedoen. Om de training te verzwaren kun je gewichten of bijvoorbeeld flesjes water in je handen nemen. 

WhatsApp Image 2019-02-20 at 09.44.57

audio (Bokszak)workout 3 - 30 min.

De allereerste audio-(bokszak)training van Peter. Heb je geen bokszak, dan kun je de training schaduwboksend meedoen. Neem eventueel gewichten of flesjes water in de handen om de training te verzwaren. Succes!

audio workout 2 - 20 min.

Note: Na meerdere reacties, hebben we ervoor gekozen om deze workout zonder muziek aan te bieden. Je kunt zelf eigen muziek opzetten of de workout zonder muziek volgen.

schema's

Met onderstaande schema’s kun je in korte tijd een volledige workout doen, zowel in huis als buiten. Pas het niveau aan, aan je eigen kracht en conditie.

Peter

iliana 2

ARAYIK

Joëlle

Peter

Redouan

Iliana

Menzo

donna

Peter - hARDLOPEN