Kickboksen in de zomer

Je kunt de hele zomer bij ons in Houten (Utrecht) terecht om te kickboksen! Er zullen wel lessen uitvallen, maar we blijven 7 dagen in de week geopend en bieden dan dagelijks kickbokstrainingen aan voor verschillende niveaus. Zowel groepslessen, bokszaktrainingen met en zonder fitnesscircuit als privélessen.

Wil jij tijdens de zomer(stop) fit blijven? Kom dan bij ons kickboksen in de maanden juni, juli en augustus. Jeugd is welkom vanaf 6 jaar, volwassenen hebben we tot 70 jaar! Kickboksen kan iedereen leren en is op recreatief niveau DE perfecte workout!

Vraag naar de speciale mogelijkheden tijdens de zomermaanden via het contactformulier of kom gezellig langs op de sportschool. Laat je informeren en kijk bij de trainingen onder het genot van een sportdrankje, een kopje koffie, cappuccino of thee.

sporten in Houten, kickboxing in Houten, kickboksen in Houten, Utrecht, kickboksen voor kinderen, kickboksen voor jeugd, kickboxing voor beginners, kickboxing feestje, kinderfeestje Houten, kickboxing , sporten in Houten, beginners, kickboksen voor beginners, geen zomerstop bij ons