(NIEUWE) MAATREGELEN CORONAVIRUS

Kickboksen is een contactsport en dus vragen wij onze leden, deelnemers en bezoekers met klem om de richtlijnen van het RIVM en het kabinet betreffende het coronavirus in acht te nemen. Zodat iedereen veilig en verantwoord kan blijven sporten in onze accommodatie en het virus snel een halt wordt toegeroepen.

MAATREGELEN:
1. Bij tekenen van verkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts kun je GEEN training volgen. We verzoeken je deze regel streng na te leven, ook al lijkt het om niets te gaan. Dit om andere sporters en onze sportschool te beschermen en het virus zo geen kans te geven zich verder te verspreiden.
Indien nodig kunnen we je de toegang ontzeggen of uit de training halen. Onze trainers zijn alert op hun gezondheid en dat verwachten we ook van onze leden, sporters en bezoekers. Zowel van jeugd als volwassenen.

2. Wij lenen geen leenspullen (bokshandschoenen en scheenbeschermers) uit zolang het virus zo hardnekkig heerst. Je kunt gewoon een proefles volgen, maar dus alleen met zelf meegebrachte (geleende) spullen.

3. Alle trainingen duren tot eind maart 45 minuten ipv 60 minuten, dit om te voorkomen dat er te veel mensen in het pand aanwezig zijn. De les stopt eerder, de starttijden blijven gelijk. We moeten onze sporters helaas in deze periode vragen niet te blijven hangen na de training. Kom zoveel mogelijk in sportkleding naar de sportschool.

4. De bokszak circuit trainingen zijn de komende 3 weekenden ZONDER circuit. We trainen dus even alleen op de bokszak. Krachtoefeningen doen we met het eigen lichaam.

6. Het gala 5 april is geannuleerd.

RIVM maatregelen blijven natuurlijk ook van kracht;
  • Handhygiëne; was uw handen. Er staan op meerdere plekken zeepflacons en handgel op onze sportschool
  • Nies of hoest in de elleboog
  • Gebruik papieren zakdoeken. Op de sportschool hangen diverse dispensers.
  • Geen handen schudden
Typische klachten voor het nieuwe coronavirus zijn koorts met daarbij luchtwegklachten zoals hoesten, kortademigheid en longontsteking. Het zijn klachten die erg lijken op die van een griep.
Bron: www.rivm.nl