Personal training en small group

PERSONAL TRAINIng

1-op-1 training (of met 2 of 3 deelnemers) is weer mogelijk! We geven trainingen met of zonder kickboksen. We hebben naast de kickboks-attributen ook cardio- en krachtapparatuur. We geven les op het terrein van onze sportschool in Houten of kunnen op locatie komen in regio Utrecht; bij je thuis, in de buurt of op het werk.

Leer of verbeter je kickbokstechnieken, afvallen, conditie of kracht opbouwen? Of gewoon lekker sporten… Dat kan met personal training, eventueel komen we op locatie en nemen we trainingsmateriaal gewoon mee naar je achtertuin. Scheelt je (reis)tijd en past zo wellicht beter in je schema? Of we gaan een stukje hardlopen, binnen op onze loopband of buiten bij mooi weer. Alles is mogelijk! We stellen samen realistische doelen en zetten alles in het werk om die te behalen. We verleggen grenzen en gaan voor het behalen van prestaties die je wellicht niet voor mogelijk hield. Onze trainers hebben jarenlange ervaring en werken met passie in de sport.

Start nu, meld je aan!

Actie:
Neem nu 5  1-op-1 lessen af voor maar 250.-

Losse privéles vanaf € 55,00
Duo training vanaf € 40,00 per deelnemer.
1-op-1 Padstraining vanaf € 65,00 (half uur)

Voor aanvraag of meer informatie neem contact op, klik hier.

small group TRAINING

We bieden ook Small Group Trainingen aan. De training kun je samen met vrienden, familie of collega’s boeken of je kunt je aansluiten in een Small Group Training. De les bestaat uit minimaal 4 tot maximaal 6 deelnemers. Er zijn diverse lessen mogelijk, waarin de 1,5 meter afstand gehouden kan worden tussen deelnemers onderling en trainer. De ruimte is speciaal gereserveerd voor de group. Gebruik de les om je technieken, conditie en/of kracht te verbeteren, om af te vallen of gewoon lekker bezig te zijn.

Tijd 50 minuten
Reserveren verplicht

Voor aanvraag of meer informatie neem contact op, klik hier.

vraag direct je training of informatie aan