Daar zijn wij voor, kom dus gerust een training meedoen als je geen ervaring hebt.

 

Nee, je kunt je gewoon bij de balie melden als je een gratis proefles wilt meedoen. Wij helpen je dan op weg.

Sportkleding (korte of lange sportbroek en T-shirt), eventueel een handdoek en bidon.

Wij hebben bokshandschoenen en scheenbeschermers liggen die je kunt lenen. We hebben tevens ook nieuwe spullen van diverse merken liggen om te kopen. Voor de jeugd hebben we al setjes; bokshandschoenen+scheenbeschermers vanaf € 37,50,- voor volwassenen vanaf € 58,-.

Ja, je kunt je bij ons douchen en omkleden in de aanwezige kleedkamers

De informatie over de contributie vind je hier. 

Je kunt met een abonnement onbeperkt trainen, we geven 7 dagen in de week training. Je kunt zelf aan de hand van ons rooster de trainingen bepalen. Kom de ene week gerust 6 keer en de andere week 2 keer.

Ja, wij accepteren ook U-pas. Voor U-pas leden vervalt het inschrijfgeld. We werken ook met het jeugdsportfonds, meer informatie daarover vind je hier. Jeugdleden tot 15 jaar kunnen voor het tegoed van de U-pas (€225,00) en jeugdsportfonds (€225,00) een jaar lang trainen.

Nee, onze dameslessen zijn geen afgesloten trainingen en worden tevens gegeven door mannelijke trainers. Zowel de maandagavond als de woensdagochtend.

Onze sportschool is ook actief op wedstrijdniveau in Nederland, zowel met de jeugd als met volwassenen. Echter traint 95% van onze leden tussen de 6 en 66 jaar gewoon recreatief. Dus zonder full contact, zo zijn ook al onze lessen ingericht. Voor wedstrijdvechters zijn er aparte trainingen.

(Wij geven overigens Kickbokstrainingen, op de oude Thaiboksregels wordt nog maar incidenteel gevochten in NL.) Bij boksen maak je enkel gebruik van boks-/stoottechnieken en gebruik je geen benen voor het maken van trappen of knieën. Het verschil tussen Kickboksen en Thaiboksen zit hem in enkele technieken. Het Thaiboksen of Muay Thai is zoals ze de sport in Thailand uitvoeren; met ellebogen en knieën naar het hoofd en nek. Bij het Kickboksen zijn geen ellebogen toegestaan, knieën naar het hoofd mogen alleen vanaf de B-klasse en het clinchen; de tegenstander vastpakken om de nek om een knietechniek te plaatsen is (bij K-1 regels) beperkt tot het maken van één enkele techniek waarna je de tegenstander moet loslaten.

Opzeggen kan alleen per e-mail of via het contactgedeelte van deze website. Email: info@sportschool-jellema.nl.